Traian Băsescu: Serviciile Secrete nu ştiu tot

| 18 mar, 21:09

Traian Băsescu a declarat, întrebat dacă SRI știa de neregulile de la ANRP, că impresia că serviciile de informaţii din România ştiu tot este una greşită.

"Faptul că se spune că serviciile au ştiut de ce este la ANRP şi nu au spus...nu, vă garantez că serviciile nu au ştiut până în 2010, când în urma sesizării lui Udrea şi a altor politicieni, am atenţionat conducerea SRI că sunt probleme la ANRP. În 2011, a fost prima arestare, a unui vicepreşedinte. Voi aveţi impresia că serviciile ştiu tot. Serviciile nu ştiu tot, că nu pot şti, sunt câteva mii de oameni, iar în România se întâmplă sute de mii de lucruri mai mult sau mai puţin în neregulă. Serviciile au priorităţi care ţin de securitatea naţională, iar ce rămâne capacitate disponibilă în afara primelor obligaţii o dedică şi altor activităţi", a spus Băsescu.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu A CEDAT: Am sunat la Parchetul General

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 23:36
Alexandru Valeriu Pantelimon
Din nou individul se cotrazice , in timpul celei mai nefaste perioade din istoria noastra , el stia tot si mai ales valoarea sumelor ce i-au fost aduse cu sacii de slugile complice la spolierea noastra . Iar astazi nici serviciile aservite stiu doar partial realitatea ; e drept interlopul absolut avea acest privilegiu . Nu ne mai plictisi sceleratule ; mergi cu barca pe lacul Floreasca in admiratia complicilor tai , caci timpul si noi nu te mai rabdam . Iar pentru intalnirea de taina de la beciul domnesc n-ai nevoie de salupa .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ