Traian Băsescu şi-a vizitat fratele aflat în arest la domiciliu

| 05 ian, 13:33

Traian Băsescu l-a vizitat pe fratele său, Mircea Băsescu, aflat în arest la domiciliu, înainte să-şi încheie mandatul de la Cotroceni, informează România TV.

Potrivit România TV, Traian Băsescu a fost în vizită la fratele său, Mircea Băsescu, cu o săptămână înainte de a părăsi funcţia prezidenţială.

Pe 20 decembrie, în ultima conferinţă de presă DE la Cotroceni, Traian Băsescu declara că fratele său, Mircea Basescu, nu a luat bani de la familia interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a influenţa decizii ale justiţiei, ci a fost victima unei înscenări puse la cale de oamenii lui Dan Voiculescu, împreună cu avocatul Pavel Abraham şi cu clanul Bercea.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 ian, 03:55
Dorina Dinu
Pe cand alaturi de frate, sa-i tina de urat?
Poate are sa-i spuna multe si sa-si ceara scuze fata de fratele lui pe care l-a dat pe interlopilor. "Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti!"

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ