Băsescu SURPRINDE din nou. Cu CINE a apărut fostul preşedinte la parada de 1 Decembrie

| 01 dec, 17:00

După 10 ani în care a fost la paradă în calitate de preşedinte, Traian Băsescu a mers la Ziua Naţională, în acest an,  în calitate de bunic. Elena Băsescu şi-a lăsat fetiţa pe mâna bunicului pentru a o duce să vadă pentru prima oară parada militară de 1 Decembrie.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, care a mers la parada de 1 Decembrie alături de nepoţica sa a postat pe pagina sa de facebook şi o fotografie cu Sofia pentru a imortaliza momentul.

Lângă fotografie şeful statului a adăugat următorul comentariu:

"Sunt Sofia şi am fost şi eu la paradă. Cel mai mult mi-au plăcut soldaţii şi caii", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de facebook.

Întrebat de jurnalişti dacă va da curs invitaţiei preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de a participa la şedinţa solemnă a Senatului de miercuri, organizată cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Traian Băsescu a spus că nu va merge:

"Nu mă duc. Este un bâlci. Nu există decât o recepţie oficială, cea dată de preşedintele României, dacă o dă", a spus Traian Băsescu, marţi.

Senatul va organiza, miercuri, o şedinţă solemnă cu ocazia zile de 1 Decembrie, la care au fost invitaţi să participe preşedintele Klaus Iohannis, foşti preşedinţi ai României şi membrii Guvernului.

La şedinţa solemnă ar urma să ia cuvântul membrii grupurilor parlamentare, dar şi preşedintele Klaus Iohannis, dacă va da curs invitaţiei făcute de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 19:05
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
Succesul vine pentru cei care au o constiinta de succes. Cautam urgent colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial, ce vizeaza piata americana a cartilor electronice. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa [email protected]
02 dec, 13:06
violeta
proiect nou de talie mondiala!
Proiect nou, de talie mondiala!
Nu este necesara niciun fel de experienta, decat cunostinte minime de computer!
Oferim curs de instruire gratuit si complet, de la zero, pe computer!
sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Cerem seriozitate maxima si corectitudine.
Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email [email protected]
01 dec, 19:10
sorin
Castiga bani pe internet!
Castiga bani pe internet! Cel mai avansat curs care te invata online si GRATUIT cum sa castigi bani! Castiga bani pe internet si bucura-te de o viata prospera! Cursul dureaza cateva zile si este foarte clar si simplu de inteles. Castiga bani pe internet! Cand vrei cu seriozitate cursul, cere informatii la adresa de email: [email protected]
01 dec, 19:07
Negru Vasilica
Cum faci bani acasa!
Cum faci bani acasa! Tocmai s-a lansat pe internet un curs in care toti cei care vor sa inceapa o afacere pot invata GRATUIT cum faci bani acasa! Cursul este organizat in lectii online foarte clare si explicite. Inveti cum faci bani acasa si stii mult mai bine cum sa fii un intreprinzator prosper! Pentru curs, cere detalii la adresa de email
01 dec, 17:48
Cati
Cea mai solicitata oferta de lucru online!
Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email:
[email protected]
cu textul “INFO”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ