TRAIAN BĂSESCU, surprins în ipostaze CIUDATE. Ce SPUNE preşedintele...

| 16 mai, 10:16

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a fost surprins vineri pe aeroportul Otopeni, la salonul VIP. Aceasta informatie i-a facut pe multi sa se intrebe unde merge acesta. Misterul a fost risipit de un comunicat de presa - Traian Basescu este invitatul principal la o cenferinta in Polonia.

"Domnul Traian Băsescu întreprinde în perioada 15 - 17 mai o vizită la Varşovia. Fostul preşedinte al României a dat astfel curs invitaţiei prestigiosului think-tank polonez Sobieski Institute şi partidului de centru-dreapta Lege şi Dreptate, condus de fostul prim-ministru Jarosław Kaczyński, de a vorbi ca main speaker (invitat principal) la conferinţa intitulată „Situaţia politică şi economică în Europa Centrală şi de Est”.

La această conferinţă, va participa şi domnul Andrzej Duda, candidatul partidului Lege şi Dreptate la funcţia de preşedinte al Poloniei, proaspăt câştigător al primului tur al alegerilor prezidenţiale desfăşurat pe 10 mai. Acesta l-a devansat cu un procent pe preşedintele în funcţie, Bronislaw Komorowski.

Citeşte şi: Băsescu în scandalul Codului Silvic: Ponta încearcă să arunce mortul peste gardul Cotrocenilor UPDATE

Sobieski Institute, înfiinţat în 2004, este unul dintre cele mai cunoscute think-tank-uri din Polonia, având ca principale arii de expertiză şi analiză politicile de securitate şi apărare, politicile energetice, relaţiile internaţionale, finanţele publice şi problemele pe justiţie. De asemenea, sub sigla institutului, este publicată Revista de politică internaţională (The International Political Review), care se concentrează asupra evoluţiilor doctrinare şi de discurs ale tuturor formaţiunilor politice de centru-dreapta din Europa şi Statele Unite", se arata in comunicatul de presa remis de echipa de comunicare a lui Basescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ