Traian Băsescu: Udrea este singurul candidat onest, nu neapărat cel mai bun

| 17 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că o susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, apreciind ca aceasta este singurul candidat onest, "nu neapărat cel mai bun".

"Susţin candidatul Partidului Mişcarea Populară în alegeri, pe doamna Elena Udrea. Este cumva vreun articol de Constituţie care îi reduce preşedintelui drepturile cetăţeneşti, dreptul la opţiune? (...) Este singurul candidat onest, nu spun neapărat cel mai bun", a spus Băsescu la TVR.

Citește și: Traian Băsescu: Mi s-a propus numirea în Guvern a unor ofiţeri acoperiţi


El a afirmat că Elena Udrea a făcut "mult mai puţine compromisuri" decât Monica Macovei.

Şeful statului a adăugat că alături de el atunci când a fost suspendat au fost "foarte mulţi", dar acest lucru nu l-a ajutat numai pe el, ci şi pe cei care l-au susţinut. "A fost şi în sprijinul lor să-şi consolideze statura de oameni politici care apără democraţia, pentru că eu am fost suspendat nedemocratic de două ori", a spus Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ