Traian Băsescu va fi DĂRÂMAT! EBA a primit BANI NEGRI în campania electorală

| 05 mar, 11:56

Rareş Bogdan a dezvăluit că fiica fostului şef al statului, Elena Băsescu, ar fi luat bani de la Gabriel Sandu în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, derulate în 2009.

În emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV de miercuri, Rareş Bogdan a prezentat fotocopii ale unui document care părea a fi un denunț din dosarul Microsoft.

Directorul Realitatea a citit un fragment, susținând că în acest document apar numele Roberta Anastase și Elena Băsescu.

Potrivit lui Rareș Bogdan, denunțătorul ar fi scris următoarele:

„În total, 210.00 de euro pentru campania din 2008 de la locale. 40.000 de euro eșarfe, 25.00 de bucăți de steaguri, 30.000 de euro plătiți cash, 15.00 de euro dați cash Robertei Anastase, contribuție pentru campanie. Am mai plătit pentru doamna Elena Băsescu campania europarlamentară reprezentând 125.000 de euro”.

De remarcat că alegerile europarlamentare, la care a candidat EBA, au avut loc în 2009, nu în 2008, când s-a derulat campania pentru alegerile locale, invocată.

Citeşte şi: PREVIZIUNI de COŞMAR pentru scena politică: Un cap stă să cadă!

Rareș Bogdan susține că a primit documentele de la ”anchetatori patrioți”.

Rareș Bogdan a înmânat fotocopiile invitaților săi, Ion M. Ioniță și Costi Rogozanu, care au confirmat că apare numele fiicei fostului președinte. Pe copii apăreau, potrivit lui Rareș Bogdan, numele și semnătura procurorului, dar realizatorul a cerut cameramanului să nu prezinte decât denunțul, ascunzând semnătura. Aceasta a fost văzută, însă, de invitați.

„Da, e domnul Sandu, îl recunoașteți după stil”, a explicat Rareș Bogdan cui îi aparțin aceste declarații.

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor în guvernul Boc, este implicat în dosarul Microsoft.

Citeşte şi: Traian Băsescu pregăteşte LOVITURA de GRAŢIE pentru Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 05:40
Ana
Daramat ? Sa crezi tu ! Poate de bautura ! Stia,ma,stia ! Crezi tu ca nu stia ?????? Aschia nu a sarit departe de taietor. A avut de la cine invata, avea spate inculta lu tata !
06 mar, 00:28
ghin-ion
Securitatea
Rares bogdan este un ardelean milog . Securistii isi fac toate treburile murdare folosindu-se prioritar de ardeleni slugoi . Lista milogilor ardeleni este luuuuunga .
05 mar, 19:42
GOGOO
Era si greu de demonstrat ,stie o tara intreaga, numai procururii au orbul gainii.DNA ul ia lasat sa fure ani de zile ,baietii si-au pus milioanele la adapost ,si acuma facem circ pe la tv.Rusine!
05 mar, 14:07
albert
corupti
Numai corupti in tara asta sa mor eu, chiar suntem niste penali! Daca si fata presedintelui fura, atunci ne-am dat draq. Rares, haide tati sa ii daramam pe toti, nu numai pe Baselu, sa nu fie singurel, zic :))
05 mar, 14:02
carmen
Rares, tot asa
Rares Bogdan, tine-o tot asa! Sa nu te schimbi pentru nimic! Imi face mare placere sa ma uit la emisiunea ta si felul in care moderezi ma baga in film, zici ca sunt acolo langa tine si invitatii tai si facem justitie. Esti un profesionist desavarsit si te felicit!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ