Traian Băsescu, viitorul PREMIER al României

| 27 feb, 15:38

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a aflat vineri, din nou, la sediul Partidului Mişcarea Populară (PMP). După plecare acestuia, secretarul general al PMP, Dorel Onaca, a făcut un anunţ spectaculos: Traian Băsescu - viitorul premier al României.

Întrebat dacă Traian Băsescu se înscrie oficial în PMP, Onaca a declarat: "Domnul Băsescu este iniţiatorul şi fondatorul sub acoperire al partidului nostru. Împreună vom construi acest proiect si anul viitor vom oferi cel mai competent prim-ministru al României." Ulterior, acesta a confirmat că se refera la Traian Băsescu prin formula "cel mai competent prim-ministru", notează ştiripesurse.

Citeşte şi: Cum ne insultă și noul, și vechiul PDL inteligența

Fostul președinte al României Traian Băsescu a mai fost o dată săptămâna aceasta la sediul PMP. El a venit, miercuri dimineață, la sediul Partidului Mișcarea Populară.

Reamintim că președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, și fostul președinte Traian Băsescu au avut o întâlnire în cadrul căreia au discutat despre continuarea proiectului alianței PNȚCD - PMP și despre un calendar de acțiuni comune, pentru organizarea la nivel național și teritorial.

Sâmbătă, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind conducerea Consiliilor Executive Județene ale Partidului Mișcarea Populară.

Citeşte şi: Planurile lui Carmen Iohannis, încurcate de Traian Băsescu. Cererea Primei Doamne

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 18:40
TEO
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: simionteodor_PH@clicknet

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ