Traian Băsescu: Voiculescu să explice în faţa unui magistrat cum a luat bani de la firma Securităţii

| 19 mar, 21:13

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a spus că nu se teme de un eventual proces de calomnie cu Dan Voiculescu în urma afirmaţiilor pe care le-a făcut despre transferurile de bani dintre firma Crescent şi firmele din trustul lui Dan Voiculescu.

Traian Băsescu nu crede că Dan Voiculescu ar avea motive solide să-l dea în jduecată. "Să-şi ia toţi salariaţii de care şi-a bătut joc punându-i să transfere bani Securităţii de la Crescent utilizând oameni ca Gabriela Firea, adminsitratori adică. Dacă are curaj să meargă să explice în faţa unui procuror sau judecător cum a luat banii Securităţii şi i-a adus în trustul familiei Voiculescu", a declarat fostul şef al statului.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a publicat pe pagina sa de Facebook o copie a contractului de împrumut între "Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea".


Într-o reacţie la declaraţiile făcute aseară la adresa ei, Gabriela Firea a anunţat că Dan Voiculescu intenţionează să-l acţioneze în instanţă pe Băsescu pentru calomnie. "Este păcat că fostul preşedinte încearcă acum să confişte instituţiile de control ale statului şi trage concluzii fantasmagorice, cum că aş fi girat acţiuni comerciale ilegale. Dar, aşa cum am înţeles, va răspunde şi pentru aceste calomnii, într-un proces pe care a anunţat că i-l intentează fondatorul trustului Intact, domnul Dan Voiculescu", a precizat Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ