Traian Igaş: Avem nevoie de mai multă disciplină în partid

| 03 iun, 2013

Secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal Traian Igaş a declarat luni că în partid este nevoie de mai multă disciplină şi că se impun anumite decizii cu privire la membrii PDL propuşi pentru a fi sancţionaţi.

"Ceea ce cred eu că trebuie să se întâmple în PDL, avem nevoie de mai multă disciplină şi dacă avem ceva de spus să spunem în interior şi după ce luăm o decizie să spunem şi în exterior ceea ce avem de spus", a spus Igaş înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL.

El a refuzat să-şi spună punctul de vedere cu privire la necesitatea excluderii unor membri ai PDL, dar a precizat că se impun anumite decizii cu privire la acest subiect. 

"Eu cred că trebuie să fim foarte echilibraţi atunci când luăm o decizie, să analizăm cu foarte multă atenţie fiecare caz în parte, avem nevoie de decizii", a menţionat Igaş. 

Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal va lua în discuţie, în şedinţa de luni, aplicarea unei posibile sancţiuni în cazul europarlamentarului Cristian Preda, a declarat liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ