TRAIAN IGAŞ, declaraţie INCREDIBILĂ: „Zilele Guvernului Ponta sunt numărate"

| 11 iun, 17:27

Zilele lui Victor Ponta, ca premier sunt numărate, e anunțul care provoacă un cutremur pe scena politică. El aparține senatorului PNL Traian Igaș

„Zilele Guvernului Ponta sunt numărate! Vineri vom da votul final pe moțiunea de cenzură depusă de PNL, numită „Dreptul la vot nu e o lozincă”. PNL este un partid cu peste 40% intenție de vot ceea ce înseamnă că atacurile vin înspre noi din toate părțile scenei politice, dar trebuie să reacționăm ca o echipă, să fim o singură voce și acest lucru trebuie să se vadă în toate acțiunile pe care le întreprindem.”, este de părere Igaș.

Citeste si: Orban: PSD pândeşte un moment prielnic pentru a decapita DNA

”PSD nu știe să facă politică decât prin oprimare și război de gherilă, lupta democratică nu le este deloc cunoscută. Dar se pare că normalitatea vine peste actula putere și, după votul de protecție primit de Victor Ponta în Parlament, SUA i-a suspendat unui premier în funcție viza diplomatică! La fel i s-a întâmplat și fostului premier PSD Adrian Năstase, cu două luni înainte de condamnarea definitivă”, adaugă senatorul Igaș, citat de presa locală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iul, 11:11
vizitator
igas
...analfabetul asta a tinut in mina structura MAI....incredibil ....sigur nu a gindit el comentariul....nu e capabil....
19 iun, 05:19
Ion Tumbar
IGAS
UN ANALFABET PROPULSAT DE CORSAR LA M.A.I
14 iun, 00:40
aradeanul
omul bun se cunoaste dupa fapta
Igas e om bun! Spune lucrurilor pe nume și nu cauta gâlceava. Tot respectul!
12 iun, 17:10
mamulos
Igas
Basistuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crezi ca esti in epoca de trista amintire al marinarului ?Du-te si fa cuca,cuca.
11 iun, 18:58
liviuioan
--- BRANconam si noi ceva ? ---
--taierea porcului si imperiu creat in timpul TATUCULUI . Sacosele-s pline SI- indiCATIILE--pretioase . Lui FALCA ia trebuit 20 de ani .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ