Băsescu: "Domnilor mecanici Cioloş, Dîncu, Borc, trageţi frâna trenurilor sau coborâţi de pe locomotive"

| 10 dec, 13:08

Fostul preşedinte Traian Băsescu trage un semnal de alarmă în privinţa bugetului pe 2016, susţinând că reducerea consistentă a fiscalităţii simultan cu creşterea salariilor bugetarilor este "ca şi cum două trenuri de călători venind din direcţii opuse, mergînd fiecare cu 80 km/h, sunt dirijate, din prostia celor din regulatorul de circulaţie (guvern), pe aceeaşi linie".

Traian Băsescu transmite, pe pagina sa de Facebook, un nou mesaj guvernanţilor.

"Domnilor mecanici, trageţi frîna trenurilor!

Reducerea consistentă a fiscalităţii simultan cu creşterea salariilor celor 1,2 milioane bugetari cu 10 la 25 la sută este ca şi cum două trenuri de călători venind din direcţii opuse, mergînd fiecare cu 80 km/h, sunt dirijate, din prostia celor din regulatorul de circulaţie (guvern), pe aceeaşi linie.

Dacă în ultima staţie mai dai şi de un impegat venit la serviciu beat criţă, care inconştient cere mărirea vitezei trenurilor la 120 km/h, aşa cum demagogul Dragnea cere şi creşterea salariului minim la 1200 lei de la 1 Ianuarie 2016, poţi fi sigur că vei vedea o tragedie din care nu scapă nici măcar un singur pasager al celor două trenuri.

Domnilor mecanici Cioloş, Dîncu, Borc, trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborîţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe "toată viteza înainte"... spre dezastru.

PS - Nu mă înjuraţi, este doar o părere", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ