Transferul anului. "Canibalul" Luis Suarez a semnat cu Barcelona

| 11 iul, 2014

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a anunţat că a ajuns la un acord cu gruparea engleză FC Liverpool pentru transferul atacantului uruguayan Luis Suarez, relatează presa internaţională.

Luis Suarez va semna un contract pe cinci ani cu echipa catalană. Uruguayanul 'va veni la Barcelona săptămâna viitoare pentru examenele medicale şi pentru a semna un contract pentru viitoarele cinci sezoane', afirmă un comunicat al Barcei.

Citește și: Cazul LUIS SUAREZ: cât de periculoasă poate fi muşcătura unui om?

Suarez, 27 de ani, a fost suspendat pentru 9 meciuri ale naţionalei şi interzis din orice activitate legată de fotbal timp de patru luni pentru că l-a muşcat pe fundaşul italian Giorgio Chiellini în timpul unui meci din faza grupelor Mondialului 2014. A fost al treilea incident de acest gen din cariera uruguayanului.

Suarez, golgheterul campionatului Angliei în acest sezon, evolua din 2011 la Liverpool, unde a venit de la Ajax Amsterdam.

Citește și: CM 2014. Muşcăturile ŞOCANTE ale lui Suarez - VIDEO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ