Tranzacţia imobiliară a secolului

| 05 iul, 12:31

Australia şi-a scos la vânzare cea mai mare proprietate privată, un teren de dimensiunea Scoţiei, pentru 245 de milioane de euro, scrie The Telegraph.

Terenul care a fost scos la vânzare de o companie din Australia aparţine familiei baronului Sidney Kidman, o rudă îndepărtată a actriţei Nicole Kidman.

Lotul uriaş de pământ scos la vânzare a trezit interes la nivel global, mai mulţi investitori fiind interesaţi, în ciuda apelurilor făcute de parlamentari pentru a bloca eventuala tranzacţia prin care urmează să fie înstrăinat.

Mai mult de 30 de ofertanţi din întreaga lume s-au arătat interesaţi de teren, inclusiv familii de fermieri, fonduri de investiţii, companii procesatoare de carne, investitori străini şi de fonduri de pensii din China, SUA, Marea Britanie, Elveţia, dar şi Canada.

Mai multe, pe zf

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ