Traseul maşinii lui Dan Condrea, refăcut parţial. Autoturismul, într-o înregistrare video (Parchetul General)

| 27 mai, 17:42

Parchetul General a reconstituit parţial traseul maşinii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în ziua de duminică, ziua în care Dan Condrea a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.

Parchetul anunţă într-un comunicat că la reconstituirea traseului lui Dan Condrea au fost folosite inclusiv imagini de pe o cameră de supraveghere.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit, parţial, traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală", precizează Parchetul General în comunicat.

Analiza ADN-ului va fi efectuată în continuare, pentru identificarea sigură a celui din maşină, chiar dacă soţia sa a declarat în faţa anchetatorilor că l-a recunoscut pe Dan Condrea inclusiv după seme particulare.

"Totodată, s-a dispus în cauză efectuarea unor analize ADN şi au fost audiaţi o serie de martori", mai arată Parchetul.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a făcut, joi, primele declaraţii, în urma percheziţiilor care s-au făcut la sediul firmei. Acesta a povestit jurnaliştilor despre starea de spirit pe care Dan Condrea a avut în ultimele zile de viaţă şi a precizat că exclude ca acesta să fi fost ofiţer SIE, aşa cum a declarat fosta lui soţie.

Flori Dinu, mâna dreaptă a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, consideră că acesta nu s-a sinucis şi că evenimentul rutier în care a fost implicat duminică seara a fost un "accident". "Il cunosteam bine. Luam masa in fiecare zi impreuna. Era extrem de abatut si suparat in legatura cu lucrurile urate care se spuneau despre el. Pot sa va spun ca era foarte obosit. Dupa parerea mea este accident", a spus Flori Dinu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ