TRĂSNET la Cluj: I-a picat faţa lui Emil Boc când a văzut ce se întâmplă

| 22 mar, 13:42

Fostul premier Emil Boc a câştigat primăria oraşului Cluj-Napoca într-o perioadă în care USL era pe val, iar PDL se scufunda încet, dar sigur. Totuşi, sâmbătă seara a avut loc un eveniment la Cluj care pare să fi pus capăt hegemoniei lui Boc.

Aflat sâmbătă seara în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la finala turnelului de handbal feminin "Trofeul Carpaţi", Emil Boc a fost huiduit copios de cei 7000 de spectatori.

Citeste si: Şeful postacilor Elenei Udrea recunoaşte că a primit mii de euro: pentru ce lua câte 3.000 de euro

"Mamaaa, a fost ca un trasnet! Cand i-au auzit numele, toti clujenii au inceput sa huiduie si sa il injure! La brutarie, ii strigau unii. Altii il fluierau copios, pomenind-o pe Elena Udrea. I-a picat fata! Faceti rost de o filmare, ca sunteti ziaristi! Sa vedeti ce vuiet a fost! S-a innegrit Boc si a roit-o insotit de slugile lui, de Poli, consilierul lui personal, ala la care maica-sa a fost arestata ca lua bani de la parinti sa ii treaca Bacul pe copii. Sa ii fie rusine, clujenii nu sunt prosti, s-a dus baba cu colacii, nu mai pupa el primarie!", afirmă publicaţia Ziar de Cluj.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ