TREBUIE SĂ ȘTII! Legătura INCREDIBILĂ dintre modul în care chelești și cancerul de prostată

| 22 sep, 2014

Oamenii de ştiinţă au găsit o legătură între calviţie la bărbaţi şi cancerul la prostată. Vezi ce spun statisticile.

Un studiu recent publicat în Jurnalul de Oncologie Clinică din Statele Unite arată că felul în care un bărbat cheleşte poate determina riscul de a se îmbolnăvi de cancer de prostată la vârsta a treia.

Studiul a vizat bărbaţi peste 55 de ani, care au început să-şi piardă podoaba capilară în jurul vârstei de 45 de ani.

Astfel, bărbaţii care chelesc în partea din faţă şi în vârful capului la 45 de ani, au 39% mai multe şanse să se îmbolnăvească de cancer de prostată, potrivit acestui studiu.

Un studiu mai vechi vine să consolideze aceste descoperiri. Astfel, bărbaţii de peste 60 de ani care suferă de calviţie în vârful capului (părul cade cel mai mult în partea de sus, în model circular), au prezentat un risc de trei ori mai mare de a se îmbolnăvi de cancer la prostată în formă severă, decât colegii de studiu care şi-au păstrat părul până la vârste înaintate.

Bărbaţii care chelesc în partea din faţă, pe la tâmple şi pe centru, se confruntă cu 80% mai multe şanse să se îmbolnăvească de cancer la prostată după 60 de ani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ