Trei tineri răniţi în INCENDIUL DIN COLECTIV, externaţi. Mărturii cutremurătoare făcute de supravieţuitori

| 14 dec, 17:40

Trei persoane rănite în clubul Colectiv, care au fost internate la Spitalul Bagdasar Arseni, au fost externate luni, în această unitate medicală fiind în continuare spitalizate încă două victime ale incendiului din 30 octombrie, transmite Agerpres.

"Urmează revenirea la normalitate, pas cu pas. Probabil vreți un răspuns mai frumos, mai elaborat, însă noi asta trebuie să facem acum: să revenim la ce am fost înainte sau, eventual, să încercăm mai mult decât ceea ce am fost înainte", a afirmat Andrei Bud, unul dintre pacienții externați.

Andrei Trifu, un alt rănit în Colectiv, externat luni, este de părere că ceea ce s-a întâmplat în acel club reprezintă o lecție de viață.

"Aceasta a fost o lecție de viață. O lecție tragică. Țin pe această cale să le spun familiilor îndoliate că au tot suportul nostru emoțional. Suntem alături de suferința lor, de durerea lor. La fel cum ceilalți oameni au fost alături de noi în clipele noastre grele. Este o vorbă și prin filme, și prin cărți: 'ceea ce nu te omoară te face mai puternic'. Rămânem datori în continuare să transmitem mesajul că viața merită trăită cu intensitate", a spus Andrei Trifu.

Și Alex Plângu a fost externat luni, la aproape o lună și jumătate de la tragedie.

"E normal să vezi cu alți ochi când ai văzut moartea tot cu aceiași ochi. E normal să vezi viața, să vezi lumina. E mai multă putere. Vine de aici. Vrei să faci mai mult. Ai văzut oameni care au fost alături de tine. Ai văzut că nu ești singur. Și asta ne face mai puternici și eu zic că pot mai mult acum, pentru că, atunci când am fost blocat acolo, am știut pentru ce vreau să trăiesc", a declarat Alex Plângu.

În spitalele din Bucureşti, 19 pacienţi rămân în continuare internaţi, iar în spitalele din străinătate, 21 de răniţi, dintre care doi sunt în stare critică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 17:57
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ