TREN INCENDIAT! Anchetă pentru determinarea cauzelor care au generat incendiul la un tren de persoane

| 07 mar, 09:59

Incendiul produs de la o garnitură de tren de persoane în noaptea de duminică spre luni va fi cercetat în cadrul unei anchete deschise de specialiştii de la Secţia de transport călători.

Responsabilul cu traficul feroviar din cadrul regionalei CFR Craiova, Gheorghe Ingineru Popa, a declarat că evenimentul nu a afectat circulaţia trenurilor prin staţia CFR Drobeta Turnu Severin, motiv pentru care ancheta se va desfăşura doar în cadrul diviziei. 

"Primele date indică faptul că focul a fost produs de un scurt circuit la sistemul de reglare al unuia dintre cele două vagoane şi s-a întins şi la cablajele locomotivei. Nu s-au înregistrat victime, trenul era retras pe o linie de garare", a precizat Popa. 

Reprezentantul CFR Craiova a mai arătat că pompierii au acţionat timp de o oră pentru izolarea şi stingerea incendiului, în urma acestuia rezultând doar unele pagube materiale. 

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit, duminică noaptea spre luni, la o locomotivă electrică aflată la aproximativ 300 metri de Staţia CFR Drobeta Turnu Severin, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Ramona Nistor. 

Potrivit sursei citate, locomotiva venise dinspre Craiova cu o garnitură de două vagoane şi fusese retrasă pe o linie de rezervă, urmând luni să facă calea întoarsă. 

"S-a acţionat cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi 15 subofiţeri. Incendiul a fost izolat şi stins înainte de a se extinde şi la vagoanele tractate", a precizat Nistor. 

Reprezentanta ISU Mehedinţi a mai arătat că nu s-au înregistrat victime şi că traficul feroviar nu a fost afectat de eveniment.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 11:57
dan
oferta de munca
Ai aflat! In Ianuarie 2016 o editura cu renume, din Romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Lucrezi pe internet de acasa si castigi bani prin contract legal de comision! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, trimite INFO la: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ