Trenurile Zăpezii 2015 revin de la 1 ianuarie. Ce oferte a pregătit CFR Călători

| 01 ian, 11:21

CFR Călători lansează din 1 ianuarie 2015 oferta de călătorie "Trenurile Zăpezii 2015". Din prima zi a lui 2015 până în ultima zi din februarie, călătorii vor beneficia de reduceri pentru călătoriile cu trenurile care circulă spre şi dinspre stațiunile montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani.

Reducerile tarifare sunt de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov, de luni până joi, la clasa a 2-a, 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare din Vatra Dornei și Petroșani, la clasa a 2-a și de 31% — 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia — Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București — Predeal prețul biletului cu această ofertă este de 27,75 lei, cu 9,25 lei mai puțin față de prețul întreg. Pentru Constanța — Sinaia prețul biletului este de 53,65 lei, cu 17,85 lei mai puțin, potrivit Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ