Trump recunoaște că fiul său dorea informații despre Clinton de la ruși, în 2016. ”Nu ştiam nimic!”

| 07 aug, 19:37

Donald Trump a recunoscut pentru prima dată că fiul său încerca să obțină informații de la ruși despre rivala sa Hillary Clinton, în timpul unei controversate întâlniri în timpul campaniei electorale.

Donald Trump a recunoscut duminică faptul că fiul său s-a întâlnit cu o avocată rusă „pentru a obţine informaţii” despre rivala sa în alegerile prezidenţiale din 2016, Hillary Clinton, şi a catalogat „total legală” o întâlnire denunţată drept un indiciu a unei tentative de complicitate cu Moscova, relatează AFP, citată de Adevarul.ro.

Preşedintele american atacă, într-un mesaj postat pe Twitter, ţinta sa favorită - presa generalistă, pe care o cataloghează drept ”informaţii false”.

„Fake News scriu, o invenţie pură, că eu sunt îngrijorat pe tema întâlnirii pe care minunatul meu fiu, Donald, a avut-o la Trump Tower” în iunie 2016.

”Este vorba despre o întâlnire pentru a obţine informaţii despre opozanta mea, total legală, iar asta se face întotdeauna în politică - Şi asta nu a condus nicăieri. Eu nu ştiam nimic!”, scrie el.

Anturajul miliardarului republican a avansat mai multe versiuni după ce această întâlnire stânjenitoare a fost dezvăluită de presă, în urmă cu un an.

Fiul său a spus iniţial că ea vizat un contencios între Washington şi Moscova pe tema adopţilor de copii.   Însă după ce a recunoscut conţinutul politic al întâlnirii, avocaţii preşedintelui continuă să sublinieze că întâlnirea nu era ilegală, ea nu a avut niciun rezultat, iar Donald Trump nu era la curent.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ