Trupa Depeche Mode a aterizat la Bucureşti înainte cu o zi de concert

| 14 mai, 2013

Britanicii de la Depeche Mode au sosit marţi după-amiază la Bucureşti, cu un avion privat. Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher şi-au salutat fanii prezenţi la aeroport după care au plecat la un hotel din Bucureşti.

După ce au concertat duminică seară în Bulgaria, la Sofia, membrii trupei Depeche Mode se pregătesc pentru concertul de miercuri seară, de pe Arena Naţională din Bucureşti, care se anunţă a fi spectaculos.

Scena pe care vor evolua Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher va avea 21 de metri deschidere şi 15 metri adâncime, podiumul se va afla la 2,4 metri înălţime, iar acoperişul va fi ridicat la 15,5 metri faţă de de sol. Echipa de producţie a trupei va veni cu propriile instalaţii de sunet şi lumini, peste 700 de kilowaţi.

În ziua evenimentului, pe Arena Naţională vor lucra peste 2.000 de oameni: echipă de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria şi Germania.

Stafful trupei reuneşte în total peste 120 de persoane, întreaga zonă de culise a show-ului urmând să fie amenajată pentru a putea primi un număr cât mai mare de oameni. În acest sens vor fi pregătite nu mai puţin de şase cabine exclusiv pentru membrii trupei şi apropiaţii lor, acestora adăugându-se o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două lounge-uri, plus două birouri de producţie, decorate cu 12 canapele, 24 de măsuţe de cafea şi 96 de scaune. Artiştii vor avea în culise şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi. La cererea expresă a membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate şi două maşini de făcut gheaţă, una pentru cuburi iar cealaltă pentru fulgi, care vor funcţiona pe toată durata vizitei lor.

Concertul va fi deschis în jurul ore 19:45 cu show-ul trupei britanice F.O.X., care a fost aleasă pentru a cânta în deschidere chiar de managementul trupei Depeche Mode.

În concertul de miercuri seară, de pe Arena Naţională din Bucureşti, fanii vor avea posibilitatea să asculte atât piese de pe albumul "Delta Machine", pe care artiştii îl promovează în turneu, cât şi piese mai vechi şi mai cunoscute.

Ultimele bilete se mai găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria "Mihai Eminescu" şi Sala Palatului. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din bulevardul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, între orele 10:00 şi 21:00.

Spectacolul de la Bucureşti reprezintă a doua vizită a britanicilor în România şi este cel de-al cincilea show din turneul de promovare a albumului 'Delta Machine', după cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai)

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ