Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena, Austria

| 09 mar, 08:19

Câștigătoarea finalei selecției naționale Eurovision și cea care va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena (Austria) este trupa Voltaj, cu piesa “De la capăt”.


Trupa Voltaj a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%). Astfel, trupa Voltaj a obţinut 4.707 voturi din partea publicului, care s-au transformat în 12 puncte, cărora li s-au adăugat cele 12 puncte din partea juriului.

"Cred că mesajul nostru se va face cunoscut în Europa", a spus Călin Goia, liderul trupei Voltaj, după ce trupa a fost anunţată câştigătoarea ediţiei de anul acesta a Eurovision România.

Pe poziţia a doua, în urma voturilor, s-a situat Luminiţa Anghel ("A Million Stars"), cu 18 puncte, iar, pe poziţia a treia, Ovidiu Anton ("Still Alive"), cu 15 puncte.

După ce participanţii la finala naţională Eurovision România şi-au prezentat piesele cu care şi-au dorit să ajungă la finala de la Viena, Ruslana, câştigătoarea ediţiei din 2004 a Eurovision, a susţinut un recital.

"România, sunteţi o ţară minunată, cu oameni frumoşi şi cu muzică deosebită. Trebuie să câştigaţi", a spus Ruslana, în limba română.

În urma preselecţiei, în finala naţională Eurovision au concurat: Voltaj - "De la capăt", Băieţii - "Dragoste în lanţuri", Tudor Turcu - "Save Us", Aurelian Temişan feat. Alexa - "Chica latina", Rodica Aculova - "My Light", Blue Noise - "Love Won't Run Away", Ovidiu Anton - "Still Alive", Lara Lee - "Superman", Super Trooper - "Secret Place", Luminiţa Anghel - "A Million Stars", Cristina Vasiu - "Nowhere", CEJ - "We Were In Love".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ