Tudorel Toader, criticat de prietenii de pe Facebook: ”Așa mai zic și eu asumare”

| 14 ian, 15:22

Tudorel Toader este criticat de prietenii de pe Facebook, care îi reproșează că nu își asumă recursul compensatoriu, deși a fost adoptat în timpul mandatului său.

Ministrul Justiției a scris, luni, pe Facebook, că recursul compensatoriu a fost inițiat de guvernarea tehnocrată, avizat de CSM și adoptat de Parlament.

La finalul mesajului, Toader menționează că a intrat în vigoare ”la scurt timp după ce am devenit ministru” și că cei numiți mai sus de el trebuie să își asume consecințele.

Prietenii de pe Facebook i-au scris la postare că proiectul tehnocraților a fost modificat, de la 3 zile bonus la 6 zile, în timpul mandatului său și că nu a făcut absolut nimic pentru a schimba legea, deși putea.

Tudorel Toader, în țara aceasta se petrec toate relele din lume, dar, culmea, Guvernul nu e vinovat de nimic. Eu știu că în orice țară din lume guvernul ia deciziile. La noi nu. Oare ce structuri extraterestre creează mereu haosul din această țară? Că, bineînțeles, Guvernul României, pare a fi doar victima altora. Așa mai zic și eu asumare. Bravo, domnule ministru!

Știu că doar Parlamentul României, ca putere legislativă, adoptă legi, dar și Guvernul inițiază proiecte pe care le trimite spre legiferare Parlamentului. Nu așa s-a întâmplat și de data aceasta? Chiar dacă nu fac parte din nicio structură de putere, nu înseamnă că nu cunosc rolul puterilor din statul român. Bine ar fi dacă Parlamentul ar adopta numai legi bune, pe care Guvernul să le pună în aplicare, iar Justiția să vegheze la aplicarea corecta a lor și toată lumea va fi mulțumită.”, i-a transmis D. Jenica.

Sursa: Facebook

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ