Tudorel Toader, dat în judecată de fostul șef al DIICOT

| 24 apr, 19:32

Daniel Horodniceanu, fostul şef al DIICOT şi candidat respins la funcţia de procuror general al României, contestă în instanțele ieșene procedura de selecţie.

Fostul șef al DIICOT Iași și la nivel central l-a dat în judecată pe ministrul Justiției (actualmente, în persoana ieșeanului Tudorel Toader – n.r.), și le cere magistraților din cadrul Curții de Apel Iași să anuleze actul administrativ, respectiv să suspende procedura de selecție.

Urmează ca instanța ieșeană să stabilească un prim termen de judecată al litigiului, după care magistrații vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a respins recent toți candidaţii la funcţia de procuror general, în urma primei faze a procedurii, interviul.

Daniel Horodniceanu i-a transmis zilele trecute o contestație ministrului Justiției, Tudorel Toader, privind procedura de selecție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ