Tudorel Toader despre sesizarea CCR: O vom modifica preluând şi o parte din raportul preşedintelui

| 23 apr, 13:24

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, că a realizat un draft al sesizării către Curtea Constituţională a României (CCR) după refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din funcţie pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, însă forma finală a acesteia va cuprinde şi o parte din raportul prezentat de şeful statului.

Ministrul a precizat că va avea, în cursul dimineţii de luni, o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă pe tema sesizării CCR.

"Am dat o formă, un draft al sesizării, pe care o vom modifica, preluând o parte şi din raportul preşedintelui României. Evident că, în funcţie de ceea ce voi discuta cu doamna premier, dacă va fi cazul, vom prelua noile propuneri sugestive", a declarat Toader, la MJ.

Ministrul Justiţiei a subliniat, din nou, că sesizarea CCR nu reprezintă o iniţiativă personală şi nu este determinată de nemulţumiri personale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ