Tudose, prima declarație după desemnarea ca premier: Până acum vă deranjau majoritățile, acum aveți o problemă cu abținerile

| 26 iun, 15:11

"Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?". Aceasta e prima declaratie a lui Mihai Tudose, propus premier de PSD si ALDE, cand a fost intrebat despre ziaristi despre cele patru abtineri ale unor importanti lideri PSD fata de nominalizarea sa.

 

Tudose a facut aceasta declaratie extrem de scurta in usa liftului de la Palatul Parlamentului. El a refuzat sa discute pe larg cu ziaristii despre desemnarea sa ca premier.

Reamintim ca Tudose a fost votat de liderii PSD in Comitetul Executiv al partidului de luni drept propunere a partidului. S-au abtinut Paul Stanescu (baron de Olt), Niculae Badalau (baron de Giurgiu si presedinte executiv al partidului), Codrin Stefanescu si Mihai Mina (apropiat de Niculae Badalau).

 

 

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ