TUI TravelCenter estimează vânzări de 400.000 euro la Târgul de Turism din această toamnă

| 13 noi, 18:28

Valoarea medie a unui pachet de servicii turistice pentru petrecerea sarbatorilor in strainatate este de 1.100 euro/persoana, in timp ce pentru sarbatorile in Romania aceasta ajunge la 250 euro/persoana, conform TUI TravelCenter. Grupul Eurolines estimează vânzări de 400.000 de euro la Târgul de Turism din această toamnă prin TUI TravelCenter.

“In aceasta perioada, cele mai solicitate pachete de servicii turistice sunt pentru petrecerea revelionului in destinatii exotice precum Punta Cana (R.Dominicana), Dubai, Maldive, Mauritius, Thailanda sau in statiuni de schi din Austria, Bulgaria sau Romania. Cererea este mare si pentru pachetele turistice pentru Craciun, atat in Romania cat si in Europa, dar si pentru vizitarea pietelor de Craciun”, declara Cosmin Marinof, Director national de vanzari TUI TravelCenter/ Eurolines.

Valoarea medie a unui pachet de servicii turistice pentru petrecerea sarbatorilor in strainatate este de 1.100 euro/persoana, in timp ce pentru sarbatorile in Romania aceasta ajunge la 250 euro/persoana.

Grupul Eurolines estimează vânzări de 400.000 euro la Târgul de Turism din această toamnă. Compania vizează o creştere cu aproximativ 15% a vânzărilor de pachete turistice comparativ cu anul trecut.

Citeşte şi: Eurolines vrea să depășească borna de 100 de milioane de euro, după 20 de ani de business

Principalele tendinte ale pietei de turism din Romania

“Cresterea mare a rezervarilor Early Booking este una din tendintele pietei care se mentine si in continuare, mai ales ca romanii isi planifica mai din timp vacantele. “Atat turistii romani care prefera vacantele charter in Turcia, Grecia si Spania, cat si cei care aleg vacantele individuale pe litoralul romanesc, grecesc, bulgaresc sau cel turcesc profita de reducerile Early Booking si de ofertele speciale pe care TUI TravelCenter le ofera si cu ocazia targului de turism”, declara Cosmin Marinof, Director national de vanzari TUI TravelCenter/ Eurolines.

Turiştii români au început să fie mai atenţi la detalii

In plus, turistii romani sunt, datorita experientelor anterioare, din ce in ce mai atenti cum isi aleg hotelul, printre pricipalele criterii de selectie fiind wifi gratuit, locatia hotelului si tipul de camera.

De asemenea, clientii romani fac cercetari pe site-uri de testimonial (gen tripadvisor), nu inainte de a se informa de la prieteni, recomandarea acestora fiind principala sursa de informare. Chiar daca piata se schimba rapid, serviciile pe care noi le oferim sunt upgradate, imbunatatite, an de an pentru a depasi asteptarile clientilor si pentru a ne diferentia pe piata, mai spune Cosmin Marinof.

Citeşte şi:  Dragoş Anastasiu, Eurolines: Liberalizarea transportului ar aduce preţuri mai bune şi o calitate crescută

Pe langa serviciile de baza pe care le contracteaza un turist, la TUI TravelCenter oferim in plus check-in online gratuit, verificarea tarifelor la biletele de avion dupa rezervare si, daca acestea scad, inapoiem turistilor diferenta.

Cei care vin la târg vor beneficia de reduceri de până la 50% la cazare pentru pachetele charter ale verii, rezervări pentru vacanța anului 2016 cu 99 euro avans, discounturi de până la 150 euro/cameră pentru orice pachet în destinații exotice și bonus două nopți la Resortul Green Village în Delta Dunării.

De asemenea, pentru perioada targului, TUI TravelCenter a suplimentat reducerile Early Booking. Astfel, veti putea rezerva vacanta de vara cu reduceri de pana la 50 la suta la cazare in destinatii precum: Turcia, Grecia, Bulgaria.

Târgul de Turism al României se desfăşoară în perioada 12-15 noiembrie la Romexpo. Prețul biletului de intrare este de 10 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ