Turcescu dezvăluie echipa de consilieri a lui Iohannis de la Cotroceni. Se vehiculează nume noi

| 27 noi, 2014

Jurnalistul Robert Turcescu a publicat pe pagina sa de Facebook o listă scurtă a consilierilor pe care ar urma să îi aibă noul președinte ales, Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Pe lângă numele care s-au vehiculat deja în spațiul public, cum ar fi cel al lui Dan Mihalache, Cosmin Marinescu sau Andrei Muraru, surprizele și numele noi dezvăluite de Turcescu sunt cele ale liderului deputaților PNL, George Scutaru, a Mihaelei Ciochina și a Iuliei Huiu, cunoscuta în PNL ca o subalternă a lui Dan Mihalache.

Iată lista jurnalistului Robert Tucescu:

”Surse, exclusiv! Lista scurta a viitorilor consilieri prezidentiali:

Dan Mihalache

George Scutaru

Cosmin Marinescu

Andrei Muraru

Mihaela Ciochina

Iulia Huiu”

Conform celor de la evz.ro, pe lângă această listă de consilieri propusă de Turcescu ar urma să mai facă parte din echipa lui Iohannis actuala șefă a protocolului de la Cotroceni, Delia Dinu, dar și cel care conduce cancelaria Ordinelor, Gheorghe Angelescu.

Pentru portofoliul Educației, a fost vehiculat numele Simonei Pop, șefa Serviciului Public de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar de Stat din Primăria Sibiu.

De asemenea, trebuie precizat că Robert Turcescu a desfășurat o întreagă campanie pe Facebook împotriva celui care ar urma să ocupe poziția de șef al cancelariei prezidențiale, fostul pesedist Dan Mihalache. Turcescu chiar i-a cerut lui Klaus Iohannis să lămurească dacă îl va numi pe Dan Mihalache într-o funcție la Cotroceni. Mihaela Ciochină este actualul director juridic din cadrul Senatului României.

Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, avem un preşedinte care CHINUIE limba română

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
vasile
ba javra ordinara, impuscate ,nenorocit imputit ce esti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ