Turneul Campioanelor: Serena Williams, la mâna Simonei Halep

| 23 oct, 2014

Serena Williams a trecut peste înfrângerea suferită în faţa româncei Simona Halep, campioana americană învingând-o categoric joi, în două seturi, 6-1, 6-1, pe canadianca Eugenie Bouchard, după numai 57 minute de joc, într-o partidă din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore, dotat cu premii în valoare de 6,5 milioane dolari, care reuneşte cele mai bune opt jucătoare de tenis ale momentului.

Câştigătoarea turneelor de la Brisbane, Miami, Roma, Cincinnati şi US Open în acest sezon, Serena Williams este nevoită acum să aştepte rezultatul meciului dintre Simona Halep şi Ana Ivanovic (Serbia), pentru a afla dacă rămâne în cursa pentru titlu sau pleacă acasă prematur.

Cea mai mică dintre surorile Williams a venit în Singapore cu obiectivul de a câştiga pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor, însă joi a suferit cea mai grea înfrângere din ultimii 16 ani, în faţa Simonei Halep (6-0, 6-2), reprezentanta ţării noastre fiind deja calificată în penultimul act, după ce a câştigat primele două meciuri din grupă.

Serena Williams poate obţine la rândul ei biletul pentru semifinale dacă Halep o învinge pe Ana Ivanovic sau pierde în trei seturi. În cazul în care Ivanovic se impune în două seturi, reprezentanta Serbiei va fi cea calificată în penultimul act (în funcţie şi de ghemaveraj), alături de Simona Halep.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ