UPDATE ANAF a deblocat conturile TVR

| 30 iul, 14:51

TVR a plătit datoria de 10 milioane de lei pentru care i-au fost blocate conturile de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), iar ANAF ar fi dispus sistarea popririi, urmând ca, în cursul zilei de joi, conturile să fie deblocate.

UPDATE Agenția Națională de Administrare Fiscală a ridicat joi poprirea de pe conturile Televiziunii Române, în urma achitării de către TVR a datoriei scadente către bugetul de stat, informează televiziunea publică.

Societatea Română de Televiziune (SRTv) ar fi plătit, marţi, această datorie de 10 milioane de lei pe care o avea la bugetul de stat, au spus sursele citate de Digi 24.

Astfel, ANAF ar fi dispus sistarea popririi pe conturile TVR, care ar urma să fie deblocate efectiv în cursul zilei de joi, au precizat sursele citate.

Citeşte şi:  Protest la TVR. Angajaţii se opun măsurilor de reducere a salariilor cu 20%


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a blocat, pe 20 iulie, conturile Societăţii Române de Televiziune, având în vedere datoriile pe care TVR le are la bugetul de stat, au declarat, la momentul respectiv, pentru Mediafax, mai multe surse din Televiziunea Română.

A doua zi, ANAF a confirmat, într-un comunicat, că a instituit propriri pe conturile Societăţii Române de Televiziune pentru recuperarea datoriilor. ANAF a precizat că, în perioada următoare, va institui popriri pe conturile tuturor marilor contribuabili care înregistrează datorii către bugetele de stat, în funcţie de vechimea arieratelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ