Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis. Primele declarații ale Poliției

| 10 iun, 10:35

Ionel Marcel Lepa, asasinul polițistului din Timiș, s-a spânzurat în penitenciar în această dimineață.

Marcel Lepa a fost descoperit spânzurat în celula sa din penitenciarul din Timișoara, la ora 6:40. A fost chemat de urgentă un echipaj medical, care a încercat sa-l resusciteze, dar în zadar, a scris realitateadetimis.net. Decesul lui Marcel Lepa a fost pronunțat la ora 7:15.

Marcel Lepa a ajuns la penitenciar după ce a fost externat din spital, acolo unde medicii i-au extras din corp doua golanțe încasate în timp ce era urmărit.

Recidivist si dat în urmărire internațională pentru tâlhărie, Marcel lepa l-a împușcat mortal pe agentul Cristian Amariei, care făcea parte dintr-o echipă trimisă să-l captureze.

Ionel Marcel Lepa avea 47 de ani. Era necăsătorit şi nu a avut niciodată un loc de muncă, dar până în 1990, când avea 19 ani, acesta avea deja 23 de furturi la activ.

De asemenea, Lepa mai avea la activ o ucidere din culpă, a fost eliberat condiționat de trei ori și a evadat o dată, iar la ultima tâlhărie ar fi tăiat cu briceagul un tânăr, conform Libertatea.

Primele declarații ale șefului Poliției

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a anunțat luni dimineață, după ce Marcel Lepa s-a sinucis în penitenciar, că s-a declanșat o anchetă internă. Cât despre ancheta privind moartea polițistului Cristian Amariei, Buda a spus că va da mai multe detalii la final.

„Colegii noștri sunt încă la Timișoara, verificările sunt în curs, la final vom da toate detaliile cu privire la aceste verificări. Cât este necesar până la a stabili în detaliu tot ceea s-a întâmplat cu organizarea misiunii”, a mai spus Buda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ