UCIGAŞUL Mihaelei Runceanu, DECIZIE incredibilă

| 31 mar, 10:35

Remuşcările unei crime odioase l-au făcut pe Cosmin Ştefănescu să vrea să intre în mintea oamenilor cu probleme şi să-i vindece.

Închis în toamna lui 1989 pentru că a sugrumat- o pe cântăreaţa Mihaela Runceanu, Cosmin Ştefănescu a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit 17 ani de închisoare din cei 25 dictaţi de judecători.

La ieşirea din penitenciar, în 2006, el a încercat să ia viaţa de la zero, însă norocul nu i-a surâs foarte mult. În primă fază a încercat să-şi găsească de lucru, doar că i-a fost aproape imposibil din cauza cazierului. Nici pe plan sentimental nu a avut noroc, deoarece femeia care părea că-şi doreşte o relaţie cu el l-a abandonat. Toate aceste circumstanţe, inclusiv stigmatul pe care îl poartă, l-au determinat să ia o decizie radicală şi să plece din ţară, unde nu-l cunoaşte nimeni, scrie libertatea.ro.

“Acum mă aflu în Anglia, îmi caut de muncă, vreau să devin psiholog. Am două licenţe, una în psihologie, şi cealaltă în sociologie. Ştiu engleză şi am diplomele traduse şi legalizate. Motivaţia e în noi, trebuie doar să căutăm adânc”, a declarat Cosmin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 11:27
VIORICA
OFERTA LOC DE MUNCA
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ