Udrea confundă președinția României cu un concurs de Miss

| 22 apr, 2014

De Paște, Elena Udrea și răscolit colecția personală de amintiri, cu două rezultate notabile: un articol de ziar, de pe vremea lui Pazvante, cu apariția specifică unei adolescențe confuze, la un concurs de Miss-de-Casă-de-cultură și o pereche de pantofi cu toc, cu aspect discutabil, rămasă probabil din lotul celebru, dus de Udrea ca ajutoare sinistratelor rămase fără case, după inundații.

Articolul din preistoria presei, cu pozele de rigoare, a fost servit băieților care răsfoiesc constant Libertatea, în speranța că într-o bună zi toate paginile tabloidului vor avea numărul 5.

Pantofii roșii, cum de nu portocalii, au ajuns pe pagina de Facebook a divei de Buzău, în imagini care au provocat după toate probabilitățile hohotele de râs ale audienței, fără a ține cont de orientarea politică. Să o vezi pe Udrea cu baticul aiurea pe ciuful blond, executând fandări de domnișorică în fașa unui cuptor de pâine, deja era o chestie. Dar încălțată cu porcăriile alea (nu ne îndoim, extrem de scumpe) a depășit orice limită. Estimăm că cineva cu mult tupeu și simț al aventurii o consiliază pe diva de Buzău în sensul pregătirii unei campanii prezidențiale. Ei bine, vestea proastă pentru Udrea este că acest gen de campanie nu este dintre cele mai ușoare și cu atât mai puțin poate fi tratat din avion, ca un concurs de miss. Nu i-o spunem cu răutate, dar nu-i cine știe chestie să faci o minimă documentare pe net pentru a vedea până unde poți ajunge cu astfel de tehnici, pline de bichini, șunculițe răsfrânte, poșete care costă cât o mașină nouă și, în general, mizând pe pornirile atavice ale unora care numai de participarea la scrutinul prezidențial nu pot fi suspectați. Înaintea Elenei Udrea s-a mai văzut cazul Ilonei Staller, mai cunoscută ca Cicciolina, care deși a arătat și a dovedit mult mai multe decât ar putea orice fată din Pleșcoi, mai mult decât un stagiu de 4 ani în Parlamentul italian nu a obținut. Cum limitele impuse de vârstă s-au văzut și în cazul Cicciolinei, care în 2002 a ratat intrarea în Parlamentul maghiar, i-am recomanda Elenei Udrea o abordare mai prudentă, nu de alta dar vine o vreme când, oricât te-ai strădui, rămâi în patru labe în fața cuptorului, blocată de șale, de nu te mai ridică tot staff-ul de campanie din gura lumii...

Să confunzi o monarhie cu o republică, mai înțelegem, dar o funcție de șef de stat cu sforăriile dintr-un cămin cultural de provincie, e prea de tot, chiar și după ce tichia de mărgăritar s-a odihnit zece ani pe chelia lui Băsescu...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 2014
El Condor
dorsala ramaneasca
Dorita de cei esuati (cum este si unul din fostii amanti), m. U.E. isi pune din nou posteriorul la "bataie", de asta data nu pentru a-si fauri imagine de "fecioara" pentru un grup care s-o "propulseze" (pe usa din dos) intr-un parlament suprapopulat, ci pentru marea majoritate a aligatorilor tarii, orbiti de comportamentu-i social "angelic". Sunt curios sa vad in care dintre cele doua "pozitii visate" va ajunge : cea de intaia cetateana a tarii, sau cea de intaia purtatoare de zeghe.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ