Udrea: Eu nu vreau să fac denunţuri. Vreau doar să spun lucrurile pe care le ştiu

| 27 oct, 13:51

Deputatul Elena Udrea a declarat marţi că nu a spus niciodată că este gata să facă denunţuri sau dezvăluiri în legătură cu cele două noi acuzaţii care i se aduc, care sunt "neadevărate", ci că vrea să spună procurorilor şi judecătorilor lucrurile pe care le ştie în legătură cu acestea, transmite Agerpres.

"Eu nu vreau să fac nici denunţuri, nici dezvăluiri. Eu vreau să spun procurorilor, judecătorilor lucrurile pe care le ştiu în legătură cu cele două acuzaţii care mi se aduc şi care, în ceea ce mă priveşte, sunt neadevărate. Despre situaţiile respective cunosc lucruri şi vreau să le spun procurorilor", a precizat Udrea, înainte de a intra la şedinţa Comisiei pentru abuzuri din Camera Deputaţilor. 

Întrebată dacă a văzut denunţul făcut de Ana Maria Topoliceanu la dosarul cauzei, ea a răspuns afirmativ, însă a precizat că nu era nicio declaraţie la dosar în care se afirmă că ar fi primit, în sediul PDL, în prezenţa lui Vasile Blaga, o geantă în care se aflau 3,8 milioane de dolari. 

"Nu există această declaraţie în dosar, o astfel de declaraţie nu există în dosar. Categoric nu şi în situaţia aceasta trebuie lămurite (n.r. lucrurile) şi le pot lămuri. Dacă procurorii m-ar fi chemat şi nu ar fi cerut direct arestarea preventivă, aveau ocazia să afle adevărul despre cum s-au întâmplat lucrurile, nimeni nu spune că eu aş fi luat geanta cu bani, nici măcar denunţătoarea nu spune că eu aş fi luat geanta cu bani. Dar despre lucrul acesta ştiu cât de cât ce s-a întâmplat şi pot să spun procurorilor. Dacă m-ar fi întrebat, le-aş fi spus de la început şi poate nu se ajungea la arestarea preventivă. Ca urmare, ceea ce voi spune cu siguranţă că veţi afla şi dumneavoastră", a arătat Udrea. 

În context, Elena Udrea a declarat că miercuri nu le va cere nimic parlamentarilor, ci le va spune lucruri pe care ei trebuie să le ştie. 

"O să le spun lucrurile pe care cred eu că trebuie să le ştie, lucruri care cred eu că trebuie spuse de la tribuna Parlamentului. Nu le voi cere nimic, eu doar le voi spune ce cred că trebuie să audă şi în rest să facă dânşii cum vor considera", a precizat Udrea. 

Plenul Camerei Deputaţilor urmează să discute, miercuri, cererile DNA care o vizează pe Elena Udrea privind ridicarea imunităţii pentru urmărire penală, reţinere şi arestare preventivă, iar votul asupra rapoartelor Comisiei juridice în acest caz va fi secret cu bile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ