Udrea JOACĂ MURDAR. Explicaţia unui psiholog pentru zâmbetul din timpul arestării

| 12 feb, 12:57

Un psiholog a explicat de ce Elena Udrea zâmbeşte în timp ce are cătuşele la mâini.

Elena Udrea zâmbeşte în timp ce îşi poartă cătuşele la mâini şi pare calmă transmiţând astfel mesajul că ea ştie lucruri pe care alții nu le știu, crede un psiholog.

"Zâmbesc, că eu ştiu ceea ce voi încă nu ştiţi, mă bazez pe ceva", pare a fi mesajul transmis de Elena Udrea, aexplicat  psihologul Mihaela Sahlean pentru replicaonline.

"Zece ani a fost într-o funcţie si a fost o poziţie consolidată", a explicat psihologul într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"E o stare de calm impus, o stare de aşteptare, lasă un mister programat şi dozat. A spus că va face dezvăluiri, ele urmează", a continuat Mihaela Sahlean.

Psihologul a încercat să decodeze şi gestul repetat al Elenei Udrea făcut cu degetul la nas.

"Este un gest programat şi dozat, ostentativ şi asumat, cu atât mai mult cu cât se ştie că a făcut vâlvă prima dată", a comentat psihologul.

Acelaşi lucru spune Sahlean şi despre starea generală pe care o afişează protejata lui Traian Băsescu.

"E o redimensionare totală a existenţei de până acum, o trecere la 180 de grade, nu una lină, de o bruscheţe care te marchează", a mai spus psihologul Mihaela Sahlean.

Citeşte şi: Cum îşi petrece timpul Elena Udrea în arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ