Udrea – preşedintele piţipoancelor din Bamboo

| 17 apr, 2014

Dacă eliminăm acele pasaje legate de politică, mesajul Elenei Udrea nu se diferenţiază ca ton sau ca subiecte de ce are de spus o piţipoancă de pe Dorobanţi.

Cei care marţi seară au mutat pe Kanal D în speranţa de a afla ce-au mai făcut Bianca şi Victor sau alte detalii legate de ce se mai întâmplă cu alte vedete din România au avut surpriza neplăcută să vadă un personaj implicat într-un altfel de show. Astfel, casnicele ahtiate după informaţii mondene au avut ocazia să se uite la o ediţie a emisiunii Wowbiz în care actorul principal a fost Elena Udrea, care timp de o oră a abordat subiecte ce au variat de la politică şi până la diete.

Preocupată în a-şi construi o imagine cât mai tinerească, fosta doamnă Cocoş a explicat telespectatorilor cum a înflorit după divorţul de omul de afaceri, redescoperindu-şi pofta de viaţă. Cu un zâmbet forţat pe faţă, Udrea a abordat cam toate subiectele legate de viaţa sa privată. Am putut afla că burlăciţa de la PMP şi-a schimbat în ultimele luni casa, maşina, garderoba, partidul, stilul de viaţă şi dieta. De fapt, singura constantă din viaţa Elenei Udrea pare să rămână Traian Băsescu, căruia îi rămâne loial până la moarte şi chiar şi dincolo de ea.

Revenind însă la prestaţia de la TV, întreaga emisiune a fost plină de momente marca Elena Udrea, de la cererea prezentatorilor de a cataloga diverse personaje publice şi ajungând la explicaţii despre cum se mănâncă un hamburger. Maximul de penibil s-a înregistrat în momentul în care fosta consilieră prezidenţială s-a alăturat animatoarelor emisiunii, dansând pe acordurile piesei "Happy".

Dacă eliminăm acele pasaje legate de politică, mesajul Elenei Udrea nu se diferenţiază ca ton sau ca subiecte de ce are de spus o piţipoancă de pe Dorobanţi. Este de înţeles că într-un an electoral orice politician încercă să îşi crească expunerea media, dar efortul Elenei Udrea de marţi parcă întrece orice limită a bunului simţ. Dacă prin 2008 ea dădea cu mopul sau împacheta sarmale în emisiunile pentru gospodinele cu drept de vot de la Realitatea lui Vântu, acum a venit timpul ca fostul ministru să persuadeze piţipoancele prin atitudine jenantă.

De asemenea, prestaţia favoritei lui Traian Băsescu trebuie să ne dea de gândit şi în legătură cu anturajul său politic. Este greu să o vezi pe Udrea la Wowbiz fără să te gândeşti la osanelele pe care i le cântă un intelectual fin precum Cristian Preda, în speranţa că va mai prinde şi el un post călduţ la Bruxelles.

Într-un moment de sinceritate, Elena Udrea a povestit cum în 2004 ea a candidat pentru prima dată într-o poziţie publică, dorind să obţină un loc în Consiliul General a Municipiului Bucureşti. Rememorând lansarea sa în acea cursă, liderul PMP a recunoscut că nu ştia pe ce lume se află şi cu ce se mănâncă politica. La câteva luni după acest moment, Udrea intra în rândul consilierilor lui Traian Băsescu, post din care mai apoi a fost catapultată în prima linie a politicii din România. De atunci, ea a mai „evoluat” doar la capitolul tupeu, afişat cu nonşalanţă în spaţiul public, o trăsătură de caracter care o face astfel inseparabilă de mentorul său politic, Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 2014
cantautor
Udrea este de moda veche..
face sarmale..da cu mopul.
noi,astia de la Obedient,mancam bio
si ne luam fete in casa din Asia
asa ne-a invatat Daciana Ponta
e cool...e ca si cum ai sta in spate,in F16
18 apr, 2014
goPonta...go
seamana leit cariera ei, cu a lui Ponta..
discipol al lui Nastase,seful Corpului de Control,tot prin anii 2003-2004
in rest,a evoluat tot asa,cum zici tu:
"De atunci, el a mai „evoluat” doar la capitolul tupeu, afişat cu nonşalanţă în spaţiul public, o trăsătură de caracter care-l face astfel inseparabil de mentorul său politic, Nastase. .."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ