Udrea, despre protestul PMP faţă de şedinţa Parlamentului pentru demisia lui Băsescu

| 25 iun, 2014

Cazul Mircea Băsescu. Deputata Elena Udrea a declarat miercuri, în faţa sălii de plen a Camerei, că a ales să protesteze faţă de 'ipocrizia' majorităţii parlamentare prin neparticiparea la şedinţa comună a Legislativului privind declaraţia prin care se solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu.

Dosarul Băsescu Bercea. 'Protestul nostru este aici în faţa sălii de plen unde majoritatea parlamentară se va regăsi şi încercăm în felul acesta să le arătăm cât de ipocriţi sunt şi pentru PNL am şi un mesaj, nu este doar ipocrizie, ci şi foarte multă prostie. Să încerci să-l schimbi pe Traian Băsescu, acum, cu patru luni înainte, înseamnă să arunci Preşedinţia României în braţele lui Victor Ponta. Decât dacă interesul lor este exact acesta, de fapt, să-l sprijine pe Victor Ponta la Preşedinţia României', a afirmat Udrea.

Ea le-a arătat jurnaliştilor un bileţel pe care premierul Călin Popescu Tăriceanu i l-ar fi transmis preşedintelui Traian Băsescu în anul 2005 pentru a interveni într-un dosar şi a amintit că a făcut plângere penală la DNA în numele PMP, în care solicită anchetarea lui Tăriceanu pentru trafic de influenţă.

'Cât tupeu să aibă domnul Tăriceanu ca, după ce a scris un astfel de bileţel, să ceară demisia lui Traian Băsescu pentru fapte pe care preşedintele nu le-a făcut! Asta ne demonstrează şi graba cu care domnul Tăriceanu din nou încearcă să alerge spre Cotroceni', a afirmat preşedinta PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ