Udrea: Unora dintre nemulţumiţii de rezultatele europarlamentare le recomand să facă alături de noi campanie

| 05 iun, 2014

Elena Udrea susţine că problema cea mai mare cu care se confruntă Partidul Mişcarea Populară este lipsa structurilor din teritoriu şi le transmite ''unora'' dintre cei nemulţumiţi de scorul obţinut de candidaţii partidului la alegerile europarlamentare să participe şi ei în viitor la campania electorală.

''Unii probabil că au mai puţină experienţă politică, alţii s-au lăsat influenţaţi de teorii, pe care le-am văzut şi eu, nejustificate, fluturate pe la TV. Câtă vreme PMP a învins la Bucureşti atât PNL, cât şi PDL, aici, unde a avut cea mai puternică campanie, unde a avut cel mai puternic mesaj (...), este evident că acest partid şi-a atins obiectivul de a avea două cifre, aşa cum şi-a propus. Problema PMP o reprezintă lipsa structurilor în teritoriu. (...) Acolo unde nu am ajuns cu campania, unde nu am avut echipe care să promoveze PMP', a declarat Udrea joi, la sediul PMP, după ce şi-a anunţat decizia de a candida la preşedinţia partidului.

În opinia sa, un scor de peste 11% arată că atât campania PMP, cât şi vectorii de imagine, mesajele date 'au fost corecte, au fost credibile şi au convins electoratul'.

'I-aş îndemna pe cei care contestă acest rezultat să analizeze scorul real, performanţele din mediul urban şi, de asemeni, i-aş îndemna ca pe viitor să facă alături de noi campanie, pentru că unii dintre ei nu au participat la campania PMP şi este uşor ca pe final să vii să dai lecţii'', a afirmat Udrea.

Pe de altă parte, ea a negat că ar fi foşti membri ai PDL, actualmente ai PMP, interesaţi să revină în rândurile democrat-liberalilor.

''Drumul pe care merge PDL cu actuala conducere este falimentar. Se dovedeşte astăzi că este aşa pentru că astăzi conducerea PDL a votat că este de acord inclusiv cu fuziunea, deci cu dispariţia PDL. De unde până unde impresia că noi (cei plecaţi din PDL - n.r.) ne-am dori să ne întoarcem acolo? Noi vrem să facem altfel de politică şi cred că reuşim să dăm mesajul că suntem un partid care face o politică mult mai transparentă, fără clientelism, fără grupuri de interese în interiorul partidului'', a punctat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ