UIMITOR! Ce se întâmplă dacă te dai cu MUŞTAR pe pielea afectată de soare! O să regreţi că nu ştiai ASTA

| 26 iul, 2014

Ai stat prea mult la soare şi ai arsuri solare, atunci este cazul să foloseşti una din metodele naturale de refacere a pielii.

Câteva dintre soluţiile la indemână pentru arsurile solare.

1. Gelurile sau cremele cu Aloe Vera calmează foarte repede pielea arsă de soare.

2. Făină de ovăz. O baie de 30 de minute în apă rece, în care aţi amestecat două căni de făină de ovăz poate fi şi ea un remediu calmant eficient.

3. Bicarbonat de sodiu. Faceţi baie de aproximativ 30 de minute în apa călduţă, în care aţi adăugat două ceşti de bicarbonat de sodiu dizolvat.

Citeşte şi: Cinci alimente care-ţi protejează pielea de arsurile solare, recomandate de Dr. OZ


4. Amidon de porumb. Puteţi folosi crema obţinută prin amestecarea amidonului de porumb cu apă. De asemenea, o baie de jumătate de oră în apa în care a fost dizolvată o cană de amidon de porumb este foarte eficientă.

5. Castraveţi. Aplicaţi felii de castraveţi direct pe pielea arsă. Pentru a spori efectul, radeţi castraveţii şi amestecaţi-i cu lapte, apoi aplicaţi soluţia obţinută pe porţiunile arse.

Citeşte şi: Curăţă stomacul şi pielea, ajută la slăbit şi menţine bronzul. Fructul MINUNE al verii

6. Roşii. Un calmant excelent este soluţia obţinută dintr-un sfert de cană de suc de roşii, amestecat cu o cană şi jumătate de lapte bătut. Totodată, puteţi aplica şi bucăţi de roşii direct pe zonele arse de soare sau puteţi adăuga două căni de suc de roşii în apa călduţă în care faceţi apoi baie.

7. Cartofi. Cartofii cruzi, raşi şi aplicaţi direct pe piele au un efect benefic asupra arsurilor solare.

8. Ouă. Ouăle crude, aplicate direct pe piele, fac minuni în cazul arsurilor. Amestecaţi două ouă cu o linguriţă de miere de albine şi cu o linguriţă de frunze de hamamelis.

Citeşte şi: Cum să-ţi faci CREMĂ pentru PROTECŢIE SOLARĂ acasă. Este eficientă şi fără chimicale

9. Miere de albine. Mierea este un calmant excelent, dacă este aplicată direct pe piele. De asemenea, puteţi încerca şi o soluţie obţinută din miere de albine şi sirop de lămâie (patru părţi miere şi o parte sirop de lămâie) sau din miere de albine şi lapte (proporţie egală).

10. Muştar. Şi muştarul poate fi folosit pe post de cremă calmantă contra arsurilor. Este recomandat să folosiţi muştar de masă, fără condimente. Muştarul conţine o varietate de compuşi chimici cu calităţi vindecătoare impresionante.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ