ULTIMA ORĂ: Comisia specială pentru legile justiției a respins sesizarea Comisiei de la Veneția

| 22 noi, 11:30

Comisia specială care se ocupă de legile din domeniul justiției a respins, prin vot, propunerile PNL de solicitare a unui punct de legede a Comisiei de la Veneția pentru proiectul de modificare a legilor justiției și de realizare a unui studiu de impact pentru același proiect.

Propunerile au fost formulate de deputatul PNL Ioan Cupșa și au fost respinse cu 13 voturi „împotrivă” și doar 6 „pentru”. PNL și USR au solicitat și amânarea cu o săptămână a dezbaterilor, propunere care a fost și ea respinsă. În urma respingerii acestor propuneri parlamentarii PNL și USR din comisie au vrut să se retragă de la discuții, însă în urma unei consultări de câteva minute au decis să rămână în sală.

Miercuri, de la ora 10.00, are loc ședința Comisiei speciale comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției. Este prima ședință de când plenul Parlamentului a decis că această comisie a preluat atribuțiile comisiilor juridice pe legile justiției.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ