ULTIMA ORĂ! Se elimină IMPOZITUL pe salariu pentru doctori. Cine BENEFICIAZĂ

| 19 mai, 14:17

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Bacău, că salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, el adăugând că această măsură va fi luată pentru a-i determina pe medici să nu mai plece la muncă în străinătate.

'Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu. S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plâns toți că ne pleacă medicii din țară. Normal că, având capacitatea de pregătire foarte bună, mergeau să câștige bani mai mulți. Ca să îi aduci înapoi trebuie să le oferi salarii comparabile cu ceea ce este în Vest", a afirmat Dragnea.

Potrivit acestuia, salariile medicilor vor crește 'în totalitate' de la 1 ianuarie 2018.

'Spre deosebire de alte categorii sociale la care creșterile vor fi graduale, în următorii ani, creșterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate', a precizat liderul PSD.

În același context, Dragnea a subliniat necesitatea construirii imediate a unui spiral republican cu 3.000 de paturi la București și a opt spitale regionale, dintre care trei, cele din Iași, Craiova și Cluj, construite cu fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ