Ultimatum pentru guvernul Ponta - 100 de zile până la debarcare

| 28 dec, 2014

Deputatul liberal Mihăiţă Calimente a dat un ultimatum pentru guvernul Ponta, pe care îl vede debarcat în primăvară.

Mihăiţă Calimente: „Pot spune că a fost un an 2014 foarte complicat, care până la urmă s-a terminat foarte bine pentru noi liberalii, căci am dat președintele. În ceea ce privește anul 2015 cred că va fi unul al consolidării pentru noi. Pe de altă parte, eu nu îi dau Guvernului Ponta mai mult de 100 de zile. De aceea trebuie să fim pregătiți și pentru acest pas. Iar eu cred că suntem“, a anunțat deputatul liberal.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a prezis sfârşitul guvernării Ponta, el declarând că poate colabora instituţional cu Victor Ponta, dar că pentru a-şi atinge obiectivele din campanie are nevoie de un guvern liberal.

Preşedintele şi premierul asu avut deja o primă întâlnire între patru ochi, la Cotroceni. Prima consultare instituțională cu președintele Klaus Iohannis a fost una "extrem de utilă, serioasă și eficientă", a apreciat premierul Victor Ponta luni pe contul său de peo rețea de socializare la finalul întâlnirii de la Cotroceni cu șeful statului.

Întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta care a avut loc luni la Palatul Cotroceni s-a încheiat după mai mult de o oră de discuții.

Citeşte şi: Ponta: Unul dintre subiectele discutate cu Iohannis a fost sprijinirea parcursului proeuropean al Moldovei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
29 dec, 2014
mircea
calimente
asta care era fruntasul clasei ,era pa locul 3 din coada,care mananca numai cacalimente daiaa este umflat ca un bivol mangalita,gandeste mai lent ca este un rebut politic la fel ca cei din sumanele portocalii:Oltenu,Udrea,Anastase,Cotoi,Blaga,......Basescu(Jegarica)cel mai bine ar fi sa se organizeze alegeri anticipate
28 dec, 2014
tyrex
Siktir bai alcoolistule, voi zdrente de tradatori nenorociti vreti sa guvernati? Ce sa faceti sa aduceti kriminalii portocalii dn nou la putere ? Nu ajunge cite nenorociri au facaut? Pana mai ieri ai infeierati cu manie proletara acum viermi nenorociti ati vinde si parintii numai sa ajungeti la guvernare . Iar daca fonfaitul si agramatul ala de Ciolanis se ia dupa spusele unui alocoolist ca tine atunci romanii isi vor merita soarta din nou. Niste javre tradatoare si nesimtite ca tine si altii din PNL vreti s a fiti la putere? Ce a-ti facut bai voi in afra a tradati si sa mintiti ca sa fiti la putere? Nimic javrelor absolut nimic.A-ti luat locul UDMR adica kurva traseista care se prostitueaza cu orice partid si doctrina numai s a fie la putere. HUoooooooo panaramelor. Daca Ponta si PSD-ul v-ar face s a traiti mai bine ca in Danemarka si tot a-ti tipa epilepticilor ca nu e bine. Ura asta imbecila de a darima numai pentru a darima o sa va duca pe voi la desfiinatre oligofrenilor.Sunteti numai pe distrus si ingropat cozi de topor tampite si tradatori imputiti.
28 dec, 2014
Ion Ion
guvern nou
Sunteti groaznici mizerabililor de tradatori! Asteptati Dracului alegerile din 2016 si daca romanii va vor vota, veniti la guvernare. De ce nu mai aveti rabdare, tradatorilor?Nu uitati pe 16 noiembrie romanii au votat un presedinte, nu pe fostii portocalii ai lui basescu si pe ,,oastea,, lui crin
28 dec, 2014
Independent
Lucrati de acasa
Locuri de munca de seriozitate maxima!
Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi.
Detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ