Ultimele veşti despre starea răniţilor din Colectiv internaţi în străinătate

| 12 noi, 08:28

Treizeci dintre răniţii tragediei din Colectiv sunt îngrijiţi de medicii din stăinătate. Unele dintre rudele victimelor au primit veşti încurajatoare. În spitalele din Olanda, niciunul dintre cei şase pacienţi români nu este în pericol de moarte.

Şi doctorii britanici au transmis veşti bune pentru familiile a două dintre victime. Cu toate acestea, oamenii se roagă în continuare pentru sănătatea celor dragi. 

Corina Ioniţă, una dintre tinerele rănite în incendiul din Colectiv, a fost supusă primei operaţii de reconstrucţie, într-un spital din Chelmsford. "Se simte foarte bine, este încântată de condiţiile de acolo, de clinică. Ea este conştientă. A fost intubată doar o zi", a spus sora tinerei.

Corina a mers la concertul din clubul Colectiv împreună cu Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, şi cu iubita lui. Când a izbucnit incendiul ea era chiar în faţa scenei.

Veşti bune vin şi din spitalul din Newcastle, unde se află Alexandru Olivian Olteanu şi Cristian Răducanu. Soţia lui Cristi, Luciana, a anunţat pe pagina de Facebook că tânărul s-a ridicat în picioare şi se simte bine.

La Rotterdam, în Olanda, Silviu Ciocanelli şi Cosmin Pătlăgeanu sunt în acest moment sub tratament pentru rănile pe care le-au suferit.

Românii din cele trei regiuni în care sunt internaţi tinerii din Colectiv le-au sărit imediat în ajutor.

Alţi patru răniţi, printre care şi solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, se află în spitale olandeze.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ