Îți place umplutura de pască? Poți să o pui pe față și vei avea rezultate UIMITOARE

| 18 apr, 2014

Umplutura pentru pasca de Paste cu smantana e delicioasa in farfurie, dar merge foarte bine si sa o intinzi pe fata. Cand pregatesti compozitia de pasca, lasa deoparte cate putin din fiecare ingredient, ca sa le combini mai tarziu intr-o masca faciala revigoranta, de care stim ca ai nevoie dupa atata robotit in bucatarie.

Pentru acest tratament facial vei folosi principalele ingrediente din umplutura pentru pasca, adica smantana si
oul. Zaharul din compozitie il vei inlocui cu mierea de albine (o adevarata mana cereasca pentru piele!) si, bineinteles, poti adauga un fruct (de pilda, o jumatate de banana), ca sa obtii o pasta cremoasa numai buna de intins pe fata.

De ce iubim aceste ingrediente

Mastile cu ou, si in special cele doar cu albus, sunt foarte apreciate de cei care vor sa-si ingrijeasca tenul in mod natural. Asta deoarece oul contine proteine, vitamine si minerale, care iti hranesc pielea in profunzime, o curata si o exfoliaza, lasand-o proaspata si stralucitoare. Mai mult, mastile cu ou au chiar si un efect de inalbire a pielii, asa ca le poti folosi cu incredere daca nu iti place sa fii prea bronzata. Insa cel mai mare avantaj al mastilor cu ou este ca sunt astringente, ceea ce inseamna ca inchid porii si iti fac pielea supla si ferma.

La randul ei, smantana este excelenta pentru pielea uscata si, la fel ca oul, are un usor efect exfoliant si de decolorare a tenului.

Citește mai mult pe curademiere.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ