Un ajutor de nădejde pentru slăbit. Păstrează-ți talia subțire cu păpădie!

| 12 mai, 2014

Cei care au probleme cu kilogramele în plus nu ar trebui să ocolească un ajutor nepreţuit din farmacia naturii: păpădia.

Este foarte eficientă împotriva îngrăşării, mai ales cea cauzată de tulburări endocrine, scrie yahoo.ro.

Ea se poate folosi sub formă de:

- infuzie: turnaţi 200 ml de apă clocotită peste 2 linguriţe de frunze de păpădie uscată sau 3 linguriţe de frunze proaspete şi lăsaţi să se infuzeze 15 minute. Beţi 3-5 căni pe zi, între mese, pe o perioadă de 4-5 săptămâni.

- tinctură de păpădie: umpleţi o sticlă cu tulpini proaspete de păpădie tocate (recoltate în timpul înfloririi) sau frunze mărunţite (recoltate înainte de înflorire) sau rădăcini proaspete tocate mărunt, peste care turnaţi alcool de 40-70 de grade şi lăsaţi la macerat 7 zile. Filtraţi. Luaţi 20 de picături, de 2-3 ori pe zi, între mese, timp de o lună.

- pulbere din rădăcină şi frunze, uscate şi tocate fin. Se ia câte o lingură, de 3 ori pe zi, înainte de mese, timp de o lună.

- salată din frunze proaspete - se consumă de 2-3 ori pe zi, înaintea meselor principale.

Tag-uri: Păpădie, slabit
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ