Un ANTRENOR NERVOS. MARIUS ŞUMUDICĂ s-a răstit la o jurnalistă

| 25 iul, 2014

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Marius Sumudica, a reactionat nervos dupa meciul cu Astra Giurgiu, in momentul in care i s-a spus ca a pierdut doua confruntari in doar cateva zile.

Sumudica a inceput sa urle catre jurnalista de la Look TV, gesticuland nervos cu mainile in directia ei. "Lasa-ma ca plec! M-ai omorat! Zici ca am pierdut sapte meciuri la rand! Esti pe mana cu Chirila (Ionut Chirila, fostul antrenor al Concordiei - n.red.), cu cine esti? Parca zici ca am retrogradat!", a spus Sumudica, pe un ton extrem de agresiv.

Apoi, Sumudica a fost extrem de virulent cand a venit vorba despre infrangerea din meciul cu Astra. "Am facut niste greseli copilaresti. Gol din corner, gol ca la antrenament cu calcaiul! Am avut penalti, Maftei are arcada sparta. N-am pomenit nici la juniori! In viata mea n-am vazut asa ceva! Cum sa iei gol din corner? Eu sunt antrenor, eu sunt manager, eu sunt presedinte, eu am grija de teren! Eu sunt de toate aici! Numai eu vad ca vorbesc!", a completat Sumudica.

Chiajna a pierdut cu 0-2 meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ