Un avion TAROM, avariat la aterizare pe aeroportul din Timişoara

| 21 aug, 16:10

Un avion al companiei TAROM a suferit o avarie la aterizare, luni după-amiază, pe aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, după ce una dintre anvelopele roţilor de la trenul de aterizare s-a tăiat.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, luni după-amiază a avut loc un incident în care a fost implicată o aeronavă a companiei Tarom.

Avionul care venea de la Bucureşti a suferit o avarie la aterizare după ce anvelopa uneia dintre roţile trenului de aterizare s-a tăiat.

Piloţii au reuşit să aterizeze, totuşi, fără probleme, iar pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă.

Aeronava a fost parcată şi a fost anulată întoarcerea la Bucureşti care era programată pentru ora 14:25.

La orele 18:45 este aşteptată din Bucureşti o echipă tehnică ce va inspecta avionul pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

Între timp, angajaţii Aeroportului Timişoara au verificat pista de aterizare decolare, iar aceasta este curată, în condiţii perfecte pentru manevre. Ei au anunţat că se poate ateriza şi decola în condiţii de maximă siguranţă.

Tag-uri: TAROM
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ