Un bărbat a fost diagnosticat cu cancer la ochi deoarece făcea asta noaptea

| 25 mar, 17:06

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost diagnosticat cu cancer la ochi pentru că făcea acelaşi lucru pe care îl faci şi tu aproape zilnic.

Exista numeroase cercetari stiintifice care au indicat ca lumina de la ecranul telefonului mobil poate avea ca rezultat distrugerea celulelor retinei la om, inclusiv afectarea vederii.

Cand folosim telefonul mobil in intuneric pentru o perioada mai lunga de timp, electronii vor luci direct in ochii nostri, provocand uscarea tesutului conjunctiv, cauzand cancerul la ochi si implicit orbirea.

Bărbatul de 40 de ani a mers la medic cand a intampinat probleme ale vederii, iar medicii au constatat faptul ca albumina se inrosise din cauza unor rani serioase. El folosea intotdeauna telefonul mobil timp de cel putin 30 de minute in intuneric, inainte de a merge la culcare.

Citeşte mai mult pe secretele.com

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 13:33
DAN
Nu ecranul este de vină ci, faptul că privim la el ore întregi și nu realizăm că nu mai clipim minute prea lungi, vavorizând astfel uscarea globului ocular. Este firesc, ca în timp, aceasta să ducă la ușoare iritații și mai târziu la complicații cronice ale acestora. Cunoscătorii - pe pielea lor - știu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ