Un CĂLUGĂR a descoperit tratamentul contra cancerului. Rezultatele sunt EXTRAORDINARE

| 15 oct, 08:09

Remediul pentru cancer care are la bază planta de Aloe vera a fost descoperit de călugărul catolic Romano Zago în Brazilia, unde a fost născut și și-a petrecut tinerețea. Părintele a scris și o carte, în speranța că astfel va putea ajuta cât mai multă lume.

Părintele Romano afirmă că acest remediu natural este eficient în tratarea tuturor tipurilor de cancer. Rezultatele pozitive ale acestui tratament pot fi observate în două- trei luni.

Pentru a prepara acest medicament naturist aveți nevoie de numai trei ingrediente, scrie www.fitfoodhouse.net: frunze de aloe, miere și alcool.

Planta de Aloe este considerată una din cele mai puternice plante, fiind recunoscută pentru proprietățile antioxidante, antibacteriene și anticancer.


REȚETA
Ingrediente necesare:

300 g de frunze de Aloe vera (proaspete)
500 g de miere pură, de bună calitate
4-5 linguri de rom 


Preparare:

Spălați frunzele de Aloe și îndepărtați-le spinii. Tăiați-le în bucăți și introduceți-le în blender alături de miere și rom. Amestecați pentru 2-3 minute, până când obțineți un amestec omogen.

Păstrați siropul la frigider într-un recipient de sticlă de culoare închisă.


Utilizare:

Agitați sticla înainte de consum pentru a amesteca ingredientele. Consumați una sau două linguri (preferabil una pentru început), de trei ori pe zi (dimineața, la prânz și seara), cu jumătate de oră înainte de masă.

Citeşte şi: Un renumit medic ŞOCHEAZĂ: orice formă de CANCER se vindecă în câteva săptămâni


Amestecul preparat este suficient pentru aproximativ zece zile. 

Ar trebui să consumați tot conținutul unei sticle.

Trebuie să păstrați un interval de 10 zile între „tratamente”.

În timpul tratamentului se recomandă să evitați consumul de carne, zahăr rafinat, coloranți artificiali, făină albă, lactate, chimicale, îndulcitori și alte produse asemănătoare.

Meniul ar trebui compus din alimente organice sănătoase, precum kale, usturoi, ceapă, spirulină, fructe proaspete, semințe germinate, ghimbir, broccoli, chlorella, conopidă și afine.

Tag-uri: aloe vera, calugar, cancer
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 11:20
Georgeta
Dacă vrei să realizezi bine posibilul trebuie să-ţi propui imposibilul.
Eşti perseverent, hotărât şi dornic să-ţi schimbi radical viaţa? Vino în echipa noastră şi vei avea numai de câştigat. Numai noi înşine ne putem construi o viaţă mai bună. Editura Epublishers caută colaboratori. sellectăm urgent oameni serioşi şi foarte interesaţi să colaboreze cu noi în timpul liber sau full-time, la alegere, într-o activitate foarte uşoară, într-un proiect unic în ţară şi nu numai. NU este necesară niciun fel de experienţă. Se asigură training gratuit sub forma unor lecţii pe email.
Pentru mai multe detalii, rog doar persoanele serioase, să trimită un email pe adresa: [email protected]
Te aştept cu drag!
16 oct, 00:41
Nicu
Dorinta intensa
Trebuie să aveţi dorinţa intensă, arzătoare, de a fi mai mult decât aţi fost vreodată înainte. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viată”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
17 oct, 02:52
linus
Baiete, ce faci tu se cheama joc piramidal. Claudiu Neacsu/Burlacu, idiotul ala cu cartea lui de doua parale (de fapt o vinde la 50 lei), n-o sa te faca mai bogat. In schimb, poti deveni mai prost daca te ti idupa el ca javra dupa magar.
Ti-i greu sa muncesti ?
15 oct, 15:52
nelly sandu
Sistem performant pentru succes! Daca doresti rezultate, succes si prosperitate, este timpul sa te alaturi celui mai nou si mai performant program de lucru la domiciliu! Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie: instruire gratuita si de cea mai buna calitate, contract de comision, un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Porneste rapid si cere acum toate informatiile, la adresa de email : [email protected]
15 oct, 14:30
gigi
tratament pentru saracie
Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
15 oct, 13:00
iulia
oferta colaborare
Daca doresti o suplimentare a venitului tau de acum, poti veni alaturi de noi intr-un proiect nou si de viitor, la care poti lucra de acasa, in functie de timpul pe care il ai la dispozitie. sellectam persoane serioase, responsabile, perseverente, capabile sa treaca peste obstacole pentru a reusi.Daca esti un asemenea om , nu ezita sa ne contactezi la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ