Un coleg dezvăluie portretul premierului desemnat Dacian Cioloș

| 11 noi, 11:11

Premierul desemnat Dacian Cioloș e un om foarte strict, precis și nu foarte sociabil, consideră liderul deputaților PNL, Eugen Nicolăescu.

"Eu cu Dacian Cioloș am fost coleg în Guvern, în Guvernul Tăriceanu, și atunci am lucrat cu el foarte bine. Era un coleg serios și, în același timp, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai. Sociabil în sensul că nu era 'hai să mergem la prietenie să bem ceva', să vorbim nu știu ce. Era foarte strict, foarte precis, ceea ce mi se pare un lucru bun", a declarat miercuri Nicolăescu, la Parlament, la finalul ședinței grupurilor reunite ale PNL, scrie Agerpres.

Citește și:  Cine este DACIAN CIOLOŞ, premierul desemnat de Iohannis


Eugen Nicolăescu a adăugat că le-a cerut parlamentarilor liberali să formuleze până la sfârșitul săptămânii un set de priorități pentru anul 2016.

"Am avut o întâlnire a grupurilor reunite de la Senat și Camera Deputaților pentru a-i informa pe colegii noștri despre faptul că trebuie să ne pregătim în ceea ce înseamnă audierile viitorilor miniștri, ceea ce înseamnă un program de guvernare pentru 2016 și să formăm cât putem prioritățile pe care noi le considerăm importante pentru anul viitor. Le-am solicitat colegilor să ne facă propuneri până la sfârșitul acestei săptămâni , astfel încât să avem pentru săptămâna viitoare setul de priorități pe care PNL îl consideră important", a precizat Eugen Nicolăescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 14:07
adi
O fi foarte strict dar ce rezultate notabile ca si comisar a avut si mai ales in legatura cu Ro.Nici unul vizibil,In Ro s-au inmultit numarul de magazine alimentare frantuzesti si germane ,iar romanul tot cu pe post de consumator....Consoarta e frantuzoaica ,locuieste prin europa pe undeva ,nu simte asta romaneste ,simte mai mult frantuzaste.... Sper sa nu fie el premierul ,e o greseala .Eu doar zic asa celor ce si-au pus in gind sa mai faca furaciuni:"Jos L a b a de pe economia ,industria (cit a mai ramas aici intra si mult rivnita Rosia Montana)si agricultura Ro".Cit despre alegerea Ciolos ma intreb si eu "..Pe-n ce"mon cher ,"pen ce"...sa-l vrem p-asta?Nu e cazul...
11 noi, 11:55
Carmen
Oferta anului, doar aici si acum!
Oferta anului, doar aici si acum! Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ